Van 23 t/m 27 maart in 2020 zal ik samen met mijn collega Jeanie eind maart een Reiki-midweek organiseren.

Nadere info volgt nog.

Soms kun je behoefte hebben om eens even uit je dagelijkse beslommeringen te stappen. Die behoefte om tijd te nemen voor jezelf kan allerlei redenen hebben: misschien wil je opladen, zaken die je bezighouden op een rijtje  krijgen,  herstellen, uitrusten, je hoofd leeg  maken,  ontspannen, stil zijn. Wat ook jouw reden is, met de Reiki midweek, die ik al sinds 2010, samen met mijn collega Jeanie Hofstra, organiseer, wil ik je juist daarvoor een plek bieden. Meerdere mensen die deze midweek hebben ervaren kwamen graag nog eens terug.

Een fijne plek.

Het huisje waar we je ontvangen.


We ontvangen je in maart in de sfeervolle en comfortabele vakantiewoning “De Zoete Inval”,op het kleinschalige park Vebenabos aan de voet van de Walcherse duinen. Deze plek biedt ruimte –naast ons als gastvrouwen- aan maximaal 6 gasten. Dit zorgt er ook voor dat we voldoende aandacht aan elk van onze gasten kunnen besteden. Het strand is op loopafstand en op één van de beschikbare fietsen ben je zo in Vlissingen of fiets je langs de duinen.

Steun bij jouw zorg voor jezelf 

Deze midweek biedt je meer dan alleen een plek. Om dat wat je nodig hebt te ondersteunen, ontvang je in deze midweek in totaal zeven Reiki behandelingen. Deze helpen je ontspannen en in verbinding te zijn met jezelf en wat er in jou speelt.

Daarnaast zijn er andere programma onderdelen waaraan je kunt deelnemen als je dat wilt. We laten dat programma voor het grootste deel ontstaan vanuit de behoeften van de gasten.  Voorbeelden van wat we de afgelopen jaren hebben gedaan zijn: tai chi oefeningen, geleide meditatie (wandeling), dans, zingen, mandela’s maken etc. Verder is er altijd een luisterend oor en worden de gezamenlijke maaltijden voor je verzorgd.

En dan is er verder voldoende ruimte en vrijheid om op je eigen manier te zorgen voor wat je nodig hebt. Je kunt het gezelschap opzoeken of je terugtrekken. Je kunt je eigen inbreng geven aan het dagprogramma, alleen of met anderen uitwaaien op het strand,  wandelen of fietsen, in rust een boek lezen bij de houtkachel of tekenen aan de grote tafel.

Om deel te nemen is het niet nodig dat je zelf Reiki beoefent, je mag gewoon ontvangen. 

 

Je gastvrouwen/behandelaars

Voor de 11-de keer verzorgen we samen deze midweek en zijn we er voor onze gasten.

Lydia Theuns uit Huijbergen is Reikimeester sinds 1994. In deze week zorgt zij naast het behandelen voor de avondmaaltijden, de ochtend tai chi en diverse andere programma onderdelen. Meestal heeft ze haar dwarsfluit bij zich en is altijd te porren voor uitbundige acties als dansen, zingen of de zee in rennen. website: www.lydia-en-reiki.nl

 

 

Jeanie Hofstra uit Vlissingen is Reikimeester sinds 2004. Naast het behandelen zorgt zij voor de administratie en communicatie. Zij is in deze midweek vroeg uit de veren om het ontbijt klaar te zetten en later de lunch, koffie en thee. Ze zorgt voor schoon servies en sanitair. Bezig bijtje, maar je kunt ook rustig bij haar aanschuiven als ze op haar gemakje met de kleurpotloden in de weer is.                                website: www.reiki-zeeland.nl